fbpx

Herkent u dit?

Heeft u vlekken of groene aanslag op uw vlonder of steiger?
Of is uw vlonder of steiger erg glad als deze nat geworden is?

Dit ziet er niet alleen lelijk uit; een gladde vlonder vergroot de kans op ongelukken. Ook zal een slecht onderhouden vlonder eerder vervangen dienen te worden. Wees dus zuinig op uw vlonder!


dat lossen wij voor u op…

Wij maken uw vlonder schoon zonder deze te beschadigen of aan te tasten! 

Eerst is het belangrijk dat wij alle spullen van de vlonder of steiger verwijderen. Wanneer alles ervan af is zorgen we dat alle losse viezigheid wordt weggehaald. Hierna spuiten we de vlonder of steiger nat en soppen we het in met onze speciale vlonderreiniger. Daarna beginnen we met schrobben.


UW VLonder weer als nieuw!

Dit proces herhalen we een aantal keer totdat de bovenkant van de vlonder of steiger er weer goed uitziet. Hierbij pakken wij alle randjes en details mee. Wanneer we klaar zijn laten we de vlonder even drogen om vervolgens het resultaat te bekijken.

Wij zijn altijd kritisch en zullen elk plekje waar we niet tevreden over zijn opnieuw schoonmaken. U kunt er ook voor kiezen om de vlonder te laten impregneren door ons. Dit dient als een beschermlaag voor de vlonder waardoor de vlonder langere tijd in goede staat blijft.

EMAIL
INSTAGRAM
Facebook
+31 6 48 89 11 10